Projekt megnevezése:
„Tevékenységi kör bővítését támogató fejlesztések a LONDON 2001 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság-nál”

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-06199

Kedvezményezett: LONDON 2001 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 9 339 295 Ft

Finanszírozás típusa: Európai Regionális Fejlesztése Alap
A projekt megvalósítási időszakának kezdő időpontja: 2022.01.19.

A projekt fizikai befejezésének időpontja: 2022.11.10.

A projekt bemutatása: A LONDON 2001 Kft. egyik fő elve a folyamatos fejlődés. Számos egyeztetést követően a vezetés arra a következtetésre jutott, hogy megnövekedett az igény a magasgazvágásra, illetve a nagy dőlésszögű oldalak, árkok, töltések kaszálására. Ezt a feladatot jelenleg kevés vállalkozó végzi, így kinyílt a lehetőség a cég a tevékenységi körének, a cégkivonatban már szereplő zöldterület kezelési munkák tevékenységgel való bővítésére.

A projekt keretében a feladat elvégzéséhez szükséges, alább felsorolt professzionális gépek beszerzésére kerül sor:

1 db AS 940 Sherpa AWD magasgazvágó, mely gép ott nyír, ahol járni is nehéz, túl meredek a lejtő, sűrű, magas fű, olyan területen, ahol akár még bozót is található.

1 db AS 940 SHERPA RC AWD magasvágó, mely a fenti gép minden tulajdonsága mellett képes távirányítással, kezelő ráülése nélkül veszélyes domboldalak nyírására, ahol egyébként a feldőlés veszélye nagy.

1 db AS-Motor AS 73 4 magasgazvágó, mely kézivezérlésű, könnyen kezelhető eszköz, keresztkéses rendszere magas növényzetben is egyszerre vág és aprít, a nagyobb teljesítményhez a szívós növényzetben a vágási magasság állítás egyszerűen, központilag, fokozatmentesen történhet meg.

A három eszközzel cégünk hatékony és minden terepviszonynak megfelelő, komplett zöldterület kezelő szolgáltatást tud majd biztosítani.